Programma crisiscommunicatie

NAZB biedt de communicatieprofessionals van Brabant een breed opleidingsaanbod aan op het gebied van crisiscommunicatie. Dat doen we in samenwerking met ervaren trainers Roy Johannink en Dianne Deurloo. We stellen hen graag verderop aan je voor.

Aanbod

We bieden diverse bijeenkomsten, webinars en (functie)trainingen aan. Klik op de onderstaande links voor meer informatie. Sommige onderdelen worden regulier aangeboden, andere op verzoek.

 


 

Onze trainers crisiscommunicatie

Dianne Deurloo - Geuze

Crisiscommunicatie zit bij Dianne in haar bloed. Al vanaf het begin van haar loopbaan is ze werkzaam binnen dit specifieke vakgebied. Eigenlijk nog eerder, want met een vader als brandweerman groeide ze op in de wereld van hulpdiensten en onverwachtse situaties. Als zelfstandig adviseur helpt ze organisaties met hun crisiscommunicatie. Dit doet ze vooral door trainingen te geven aan communicatie-functionarissen die een rol moeten vervullen tijdens een crisis. Daarnaast helpt ze organisaties met het schrijven van hun crisiscommunicatieplan. Waar nodig springt ze bij tijdens crisissituaties.

Roy Johannink

Al bijna twintig jaar houdt Roy zich iedere dag bezig met crisismanagement en crisiscommunicatie. Begin met hem over een incident of een crisis en zijn ogen beginnen te twinkelen. Hij is met recht een vakidioot te noemen. Als zelfstandig professional levert Roy graag zijn bijdrage aan het versterken van het crisismanagement van een organisatie. Hij koppelt inhoudelijke vakkennis aan een praktische en resultaatgerichte aanpak op het gebied van training, advies en (evaluatie)onderzoek. Hij adviseert het liefst tijdens crisissituaties, daar mag je hem altijd voor wakker bellen.

 


 

Vragen over het opleidingsprogramma?

Neem contact op met communicatieadviseur van NAZB Charlotte Reddingius. Mocht je specifieke verzoeken hebben, check dan ook even wat jullie aan opleidingsgelden beschikbaar hebben via jullie adviseur crisisbeheersing & opleiden, trainen, oefenen.

 

Nieuwsbrief crisiscommunicatie

Elke twee maanden versturen we een digitale nieuwsbrief naar de communicatieprofessionals in Brabant waarbij we de laatste ontwikkelingen delen op het gebied van crisiscommunicatie.

Wil je op de verzendlijst geplaatst worden? Stuur dan een mail naar secretariaat@nazb.nl en vermeld dat je je wilt aanmelden voor de nieuwsbrief Crisiscommunicatie.

 

ELO

Je vindt divers materiaal ook terug in de ELO-omgeving. Ga via de Documentenbibliotheek > Crisisbeheersing en OTO > Programma crisiscommunicatie naar de module. Je moet wel eerst een account aanmaken. Hoe? Dat lees je op de aanmeldpagina.