Netwerkmiddag crisiscommunicatie

Voor communicatieprofessionals

Tijdens de themadag crisiscommunicatie verdiep je je aan de hand van actuele ontwikkelingen je kennis van crisiscommunicatie. Je leert meer over je vak aan de hand van crises en rampen uit het verleden. En tot slot leer je collega’s uit de regio kennen en versterk je de onderlinge banden.

Twee keer per jaar organiseren we een netwerkmiddag voor communicatieprofessionals. We zorgen voor een mooi programma met een inspirerende inhoud die altijd aansluit bij de laatste ontwikkelingen binnen het (crisis)communicatievak. Daarnaast vinden we netwerken en de banden versterken een belangrijk onderdeel van de bijeenkomst. Wij zorgen voor gedegen inhoud, inspirerende interactiviteit en goede energie. Drinken en het avond zijn inbegrepen. 

 

Programma

Vanwege groot succes van de aftrapbijeenkomst op 30 mei houden we op donderdag 1 februari opnieuw een live netwerkbijeenkomst met dezelfde opzet. Bij het startmoment eind mei zijn de behoeften opgehaald van de communicatiecollega’s: hoe verder met het opleidingsprogramma crisiscommunicatie. Eén van die behoeften was netwerken en poolvorming. We willen daar graag in 2024 bij stilstaan.

 

We zijn druk bezig met de voorbereidingen en specifieke invulling. Schrijf je alvast in via het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina (accepteer de cookies en ververs de pagina als je het formulier niet ziet).

 

Doelgroep

Communicatieprofessionals van alle zorgorganisaties, adviseurs crisisbeheersing, crisiscoördinatoren, ROP-coördinatoren, en andere belangstellingen met een rol binnen de crisisbeheersing van de zorg.


Aantal deelnemers

Maximaal 100

 

Kosten

Gratis; de netwerkmiddagen worden bekostigd uit het centrale OTO-budget


Datum, tijd, locatie

Donderdag 1 februari van 14:00 - 20:00 uur

Van der Valk Hotel Tilburg

Accepteer alle cookies om onze locatie te bekijken, klik hier om uw voorkeuren te wijzigen.