Netwerkmiddag crisiscommunicatie

Voor communicatieprofessionals

Tijdens de themadag crisiscommunicatie verdiep je je aan de hand van actuele ontwikkelingen je kennis van crisiscommunicatie. Je leert meer over je vak aan de hand van crises en rampen uit het verleden. En tot slot leer je collega’s uit de regio kennen en versterk je de onderlinge banden.

Twee keer per jaar organiseren we een netwerkmiddag voor communicatieprofessionals. We zorgen voor een mooi programma met een inspirerende inhoud die altijd aansluit bij de laatste ontwikkelingen binnen het (crisis)communicatievak. Daarnaast vinden we netwerken en de banden versterken een belangrijk onderdeel van de bijeenkomst. Wij zorgen voor gedegen inhoud, inspirerende interactiviteit en goede energie. Drinken en het avondeten zijn inbegrepen. 

 

Programma woensdag 6 november | najaarseditie

Het programma wordt later bekend gemaakt. Je kunt je al wel vast inschrijven!

Schrijf je in via het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina (formulier niet zichtbaar? Accepteer dan eerst de cookies)

 

Doelgroep

Communicatieprofessionals van alle zorgorganisaties, adviseurs crisisbeheersing, crisiscoördinatoren, ROP-coördinatoren, en andere belangstellingen met een rol binnen de crisisbeheersing van de zorg.


Aantal deelnemers

Maximaal 100

 

Kosten

Gratis; de netwerkmiddagen worden bekostigd uit het centrale OTO-budget


Datum, tijd, locatie

Woensdag 6 november van 14:30 - 20:00 uur

Van der Valk Hotel Tilburg

Accepteer alle cookies om onze locatie te bekijken, klik hier om uw voorkeuren te wijzigen.