Netwerkmiddag crisiscommunicatie

Voor communicatieprofessionals

Tijdens de themadag crisiscommunicatie verdiep je aan de hand van actuele ontwikkelingen je kennis van crisiscommunicatie. Je leert meer over je vak aan de hand van crises en rampen uit het verleden. En tot slot leer je collega’s uit de regio kennen en versterk je de onderlinge banden.

Op deze netwerkmiddag worden sprekers uitgenodigd die betrokken waren bij incidenten. Zij vertellen hun ervaringen hoe zij de crisiscommunicatie rondom dat incident beleefd en uitgevoerd hebben. Wat ging er goed en wat zou er misschien een volgende keer anders kunnen? Ervaringen waar u als communicatie medewerker van kunt leren.

 

Programma

De netwerkmiddag vindt plaats op dinsdag 14 mei. Het programma wordt samengesteld aan de hand van recente gebeurtenissen en is dus pas kort van te voren bekend. In maart is het programma bekend en nodigen we u uit om u aan te melden.

 

Doelgroep

Communicatiemedewerkers van alle zorginstellingen, adviseurs crisisbeheersing, crisiscoördinatoren, ROP-coördinatoren, en andere belangstellingen met een rol binnen de crisisbeheersing van de zorg.


Aantal deelnemers

Afhankelijk zaalgrootte locatie


Tijdsinvestering

4 uur (middagprogramma)