Opleiden, Trainen, Oefenen

Zorginstellingen moeten zelf en in ketenverband voorbereid zijn op incidenten, rampen en crises die de zorgcontinuïteit bedreigen. NAZB adviseert en verzorgt opleidingen en trainingen op het gebied van risico- en crisismanagement en beheert de regionale stimuleringsgelden voor Opleiden, Trainen en Oefenen.

Cursusaanbod

NAZB biedt de regio een breed opleidingsaanbod aan. Continu passen we onze cursussen en trainingen aan op de actuele ontwikkelingen. Al het aanbod, ook de cursussen op maat, worden gefinancierd uit de stimuleringsgelden voor Opleiden, Trainen en Oefenen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Een greep uit ons aanbod:

 

 

Informatie over deelname

De opleidingen, trainingen en oefeningen die NAZB aanbiedt, staan open voor de gehele acute zorgsector Brabant. Daarnaast kunnen ketenpartners die niet deelnemen aan het OTO-convenant, maar wel lid zijn van het ROAZ, zich inschrijven op centraal door het NAZB georganiseerde OTO-activiteiten als er plaatsen beschikbaar zijn. 

 

ELO

Het NAZB beschikt over een Elektronische Leeromgeving. Hierin staan diverse cursussen, symposia en e-learning modules van NAZB.