Webinars crsiscommunicatie

Opleidingsprogramma crisiscommunicatie

4 keer per jaar houden we een webinar met een actueel thema. In de agenda en hieronder in het aanmeldingsformulier vind je de data terug. Ongeveer een maand van te voren delen we het onderwerp in de nieuwsbrief crisiscommunicatie.

Onderwerp webinar 24 september: Chat GPT

Op de netwerkmiddag kwam het onderwerp al voorbij in een presentatie door Martin Kranenburg, docent AI en Chat GPT. Wat is Chat GPT? Hoe stel je nu de juiste vraag aan ‘deze machine’ zodat je het antwoord krijgt waar je naar zoekt? Wat is nu die goede prompt? In dit webinar geven trainers crisiscommunicatie Roy en Dianne een verdieping. Ben jij er ook bij? Het webinar vindt plaats op 24 september van 16:30 - 17:30 uur.

 

Kun je niet wachten op het webinar en wil je nu al aan de slag met Chat GPT? Lees dan zeker deze handleiding, met samengestelde GPT's speciaal voor (crisis)communicatieprofessionals.

 

Toegang tot het webinar

Via het aanmeldingsformulier hieronder schrijf je je in voor het webinar (accepteer de cookies en ververs de pagina als je het formulier niet ziet).

 

Check je mailbox

Na aanmelding via onderstaand formulier ontvang je meteen de Microsoft-Teams link naar het webinar in je mailbox.

Geen bevestiging ontvangen? Check dan je SPAM-mail of stuur een e-mail naar secretariaat@nazb.nl

 

Stel al je vragen via de chat

De omgeving van het webinar gaat een kwartier eerder open zodat je alvast vragen kunt stellen via de chat aan de sprekers en hosts van het webinar: Dianne Deurloo en Roy Johannink

 

Webinars terugkijken?

Alle webinars worden opgenomen en zijn terug te vinden op de ELO van NAZB.

 

MEER INFO OVER HET PROGRAMMA CRISISCOMMUNICATIE

Accepteer alle cookies om onze locatie te bekijken, klik hier om uw voorkeuren te wijzigen.