Workshop crisisbeheersing

Crisisbeheersing & opleiden, trainen, oefenen

Je hebt het in eigen hand. Ja, echt. Je leest het goed. Je mag zelf je eigen workshop samenstellen! Kom maar op met je ideeën. Denk out of the box. En verdiep je samen met collega’s in de onderwerpen die voor jullie belangrijk zijn.

Tijdens je werk loop je vast wel eens tegen onder-werpen aan waarover je meer kennis zou willen hebben. Je merkt vast wel eens dat je nog extra vaardigheden zou willen leren. En je signaleert vast wel eens dat de ketensamenwerking nog verder gestroomlijnd kan worden. Hebben je collega’s ook die behoefte? Organiseer dan je eigen workshop!

 

Crisisbeheersing en opleiden, trainen en oefenen (OTO) beslaan een breed werkterrein. Kijk vanuit dat brede perspectief naar waar jullie behoefte ligt. En met welk doel jullie een workshop willen organiseren. Je hebt het zelf in de hand.

Heb je een goed idee? Draagt het bij aan de versterking van crisisbeheersing en OTO binnen de zorgketen van het Netwerk Acute Zorg Brabant? Dan kan je gebruikmaken van de faciliteiten van bureau NAZB. Concreet houdt dit in dat de kosten voor een procesbegeleider, spreker, expert, adviseur en vergaderruimte ten laste komen van bureau NAZB. Daarnaast denkt een van de NAZB-adviseurs met je mee en helpt hij je bij het ontwikkelen van je workshop. Als initiatiefnemer blijf jij verantwoordelijk voor de workshop, de voorbereiding en de organisatie.


Zelf samenstellen

Grijp deze mogelijkheid aan. Ontwikkel je eigen workshop en wordt nog beter in je vak!

 

Doelgroep

Workshops kunnen aangevraagd worden door:

  • professionals die deelnemen aan kennisplatformen crisisbeheersing & OTO (KP CB & OTO ziekenhuizen, KP CB & OTO GGD (GROP-overleg Zuid-Nederland) en KP CB&OTO huisartsenzorg;
  • professionals die deelnemen aan ROAZ-overleggremia, zoals regionaal spoedzorgoverleg en tactisch ROAZ;  
  • professionals die deelnemen aan operationele regionale pools ‘crisiscommunicatie’ of ‘waarnemen’;
  • iedere andere groep professionals binnen de acute zorgketen met een goed idee voor het versterken van crisisbeheersing en OTO.