Welkom collega: Mirko Badzurek

Mirko Badzurek (28) werkt sinds februari als junior adviseur bij NAZB.
Welkom collega: Mirko Badzurek

Mirko staat klaar om zijn kennis en expertise in te zetten om bij te dragen aan de missie en doelstellingen van NAZB.

 

Na het afronden van zijn opleiding gezondheidswetenschappen en daarna een intensief tweejarig traineeship bij Talent for Care, waarin leiderschap in de zorg centraal stond, heeft Mirko ontdekt dat het verbinden van stakeholders van cruciaal belang is in de dynamische wereld van de gezondheidszorg. Zijn ervaring leerde hem dat het bouwen van sterke relaties en effectieve communicatie essentieel zijn om positieve veranderingen te bewerkstelligen. Met een gezonde dosis enthousiasme en energie is Mirko vastbesloten om de missie van NAZB te realiseren. "Ik beschouw het als onze voornaamste opdracht om in samenwerking met onze regionale ketenpartners te waarborgen dat de acute zorg in Brabant toekomstbestendig blijft. Hierbij streven we ernaar om de patiënt met een acute zorgbehoefte zo spoedig mogelijk en op de juiste locatie te voorzien van de meest passende zorg."

 

Mirko gaat als junior adviseur aan de slag met de expertgroepen, capaciteitsmanagers en ontwikkelingen en acties die beschreven staan in het ROAZ-plan.

“Ik kijk ernaar uit om samen met het team te blijven zorgen voor kwalitatief en toegankelijke acute zorg in de steeds uitdagender samenleving dat door onder andere vergrijzing en zorgkrapte steeds meer druk op de acute zorg zet. "Hopelijk kunnen we onze bijdrage leveren door het ontwikkelen van innovatieve oplossingen, het versterken van netwerkverbindingen en het bevorderen van algehele consensus om onze doelstellingen te bereiken."