Jaarplan 2024

Het ROAZ Jaarplan 2024 is klaar. Het Jaarplan biedt een overzicht van de activiteiten die netwerkbureau NAZB namens en met ROAZ Brabant organiseert in 2024.
Jaarplan 2024

Er staat in 2024 veel te gebeuren in de regio, denk aan de reguliere taken op het gebied van acute zorg en traumazorg, dataverzameling, onderzoek en inzicht in capaciteit, crisisbeheersing & OTO en kennisdeling binnen het Brabantse acute zorgnetwerk. Met de netwerkpartners maken we daarvoor afspraken in ketenverband. Daarnaast ligt er in 2024 een belangrijke opdracht om, voortvloeiend uit het Integraal Zorgakkoord (IZA), in samenwerking met de regio uitvoering te geven aan het vorig jaar opgestelde ROAZ-plan.

 

Bureau NAZB coördineert en ondersteunt alle ROAZ-activiteiten en organiseert hiervoor diverse ROAZ-overleggen. Alles met als doel om de bereikbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit van de acute zorg in de regio ook in de toekomst te borgen.


Wat staat er in het Jaarplan?

In het Jaarplan worden diverse activiteiten uitgelicht. De activiteiten zijn per domein samengebracht maar binnen de diverse activiteiten vinden dwarsverbanden plaats. Let wel, dit is geen uitputtend overzicht, maar het geeft wel goed weer waar de regio zich het komende jaar op focust. De acties beschreven in het ROAZ-plan voortvloeiend uit IZA staan slechts beknopt beschreven in Jaarplan, maar moeten in samenhang worden gezien. Voor een volledig overzicht van de opgaven en afspraken in het ROAZ-plan verwijzen we graag naar dit document.


Hoe neem ik het Jaarplan door?

Via de inhoudsopgave klik je gemakkelijk door naar het project of thema waarin je geïnteresseerd bent. Bij elk onderwerp staat ook de betrokken adviseur benoemd zodat je bij vragen contact kunt opnemen. Of werp een blik op de jaarplanning. Bij de meeste activiteiten verwijzen we ook door naar de website voor meer informatie.

 

Lees het Jaarplan 2024


Meer weten?

Voor vragen over NAZB, de ROAZ-structuur of het ROAZ-programma, neem gerust op met manager NAZB Christine Schepel. Voor een algemene vraag, neem contact op via secretariaat@nazb.nl.