Dashboard COVID-19 regio Brabant

 

Het Corona Dashboard biedt een overzicht van het aantal nieuwe opnames (positief en verdacht), het aantal patiënten op de verpleegafdelingen en op de afdelingen Intensive Care. Ook wordt het aantal patiënten dat is ontslagen, overgeplaatst en overleden in het Dashboard opgenomen. De cijfers kunnen worden gefilterd per Brabantse Veiligheidsregio. 

Deze data worden dagelijks om 12.30 uur bijgewerkt.

 

Huisartsenzorg

Sinds 17 december staan de data van vier Brabantse huisartsenposten (HAP) in het Corona Dashboard. Hier vind je cijfers terug van het aantal telefonische en fysieke consulten en aantal visites (weekcijfers).  Gezien de openingstijden van de HAP in de avond, nacht, weekenden en feestdagen zorgt dit structureel voor hogere aantallen op deze momenten.

Deze data worden wekelijks op dinsdag om 12.30 uur bijgewerkt.

 

Revalidatiezorg

Sinds 9 februari staan de data van twee medisch specialistische revalidatiecentra in het Corona Dashboard. De cijfers tonen het aantal patiënten die een ernstige COVID-19 infectie hebben doorgemaakt en naar aanleiding hiervan medisch specialistische revalidatie nodig hebben. Het betreft het aantal patiënten dat op één dag van de week is gerapporteerd.

Deze data worden wekelijks op dinsdag om 12.30 uur bijgewerkt.

 

Ambulancezorg

Sinds 1 april staan de data van drie ambulancediensten in het Corona Dashboard. De cijfers tonen het aantal declarabele vervoerritten en eerste hulp geen vervoerritten (weekcijfers). Sinds juni 2020 worden (verdachte) COVID-19 ritten officieel op het ritformulier geregistreerd.

Deze data worden wekelijks op vrijdag om 12.30 uur bijgewerkt.

 

Vragen?

Neem contact op met ROAZ-woordvoerder Wim Pleunis, 06 - 5182 7837.