Vacature Adviseur NAZB

Zet je kennis van projectmanagement en netwerktalent in voor acute zorg! Netwerk Acute Zorg Brabant heeft twee vacatures voor een adviseur (24-36 uur).
Vacature Adviseur NAZB

Netwerk Acute Zorg Brabant (NAZB) verbindt de zorgorganisaties in de acute zorgketen in Noord-Brabant. Zij werken samen om de opvang en behandeling van patiënten met een acute zorgbehoefte zo goed mogelijk te regelen. De ketenpartners zoals meldkamers, ambulancediensten, huisartsenzorg, ziekenhuizen, ggz-instellingen en verslavingszorg met een crisisfunctie en verloskundige kringen vormen samen het Regionaal Overleg Acute Zorg (ROAZ). In het ROAZ stemmen de acute zorgpartners af om de spoedzorg in Brabant continu te verbeteren en borgen. Daarbij staan drie beleidsdomeinen centraal: Traumazorg, Acute Zorg en crisisbeheersing & opleiden, trainen en oefenen (OTO).

 

Jouw uitdaging

Je gaat aan de slag binnen het domein Acute Zorg of het domein Crisisbeheersing & OTO. Je bouwt mee aan een sterk netwerk binnen de regio. Als adviseur:

 • Coördineer je focusgroepen, kennisplatforms en andere overlegorganen.
 • Onderhoud je contacten met de verschillende ketenpartners en bereid je het netwerk doorlopend uit.
 • Stel je beleidsnotities, verslagen, projectplannen en (jaar)activiteitenplannen op.
 • Verzorg je externe, formele correspondentie namens het netwerk.
 • Draag je actief bij aan de inhoud, coördinatie en uitvoer van bovenstaande notities en plannen.
 • Verzorg je de financiële verdeling en verantwoording van de OTO-stimuleringsgelden.
 • Organiseer je diverse bijeenkomsten om netwerken en kennisdeling voor de zorgketenpartners mogelijk te maken.
   

Jouw werkomgeving

NAZB faciliteert, verbindt, begeleidt, signaleert, informeert en adviseert de acute zorgpartners in de regio Noord-Brabant. NAZB draagt eraan bij dat ketenpartners elkaar kennen en beter en intensiever samenwerken. Naast het Regionaal Overleg Acute Zorgketen (ROAZ) ondersteunt NAZB het netwerk met diverse cursussen en scholingen op het gebied van crisisbeheersing, wetenschappelijk onderzoek en de coördinatie van traumaregistratie. 
NAZB is een van de elf acute zorgnetwerken van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ). Het team van NAZB bestaat nu uit dertien medewerkers en vijf medisch coördinatoren. NAZB is verbonden aan het ETZ, het Traumacentrum voor de regio Brabant. ETZ Elisabeth is de uitvalsbasis, maar je hebt vaak overleg bij de ketenpartners uit het netwerk, met collega’s van het landelijke bureau en andere acute zorgnetwerken. Gezien de drukke agenda’s van ketenpartners, vindt overleg ook in de avond plaats.
 

Jouw profiel

 • Je beschikt over hbo of academisch werk- en denkniveau en een relevante opleiding op dat niveau.
 • Je hebt kennis van en ervaring met projectmanagement en gezondheidszorg met bij voorkeur op het gebied van acute zorg.
 • Voor het domein Crisisbeheersing & OTO is kennis en ervaring van integrale veiligheidskunde en/of bedrijfscontinuïteit management een pre.
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Daarbij ben je diplomatiek en heb je gevoel voor verhoudingen binnen en tussen verschillende organisaties.
 • Je bent gedreven, enthousiast en flexibel, ook qua werktijden.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

 

Ons aanbod

 • Wij bieden een contract voor de duur van 1 jaar met de intentie tot verlenging.
 • Wij bieden ruime gelegenheid tot extra (bij)scholing, verdieping en verbreding. Werken bij ETZ betekent werken in een omgeving waar ontwikkeling en vitaliteit worden gestimuleerd.
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring is inschaling volgens een functie-indeling in FWG 55 of FWG 60. Het bruto maandsalaris voor deze functie bedraagt maximaal €4.466,- bij FWG 60, bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Veel aantrekkelijke extra arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag,  tegemoetkoming reiskosten, meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met onder andere een fietsenplan.


Informatie en sollicitatie

Neem voor meer informatie contact op met Christine Schepel, hoofd NAZB of Mariska de Jongh, klinisch epidemioloog, via (013)221 23 32.
Stuur je cv en motivatiebrief voor 27 januari 2020 via deze link. Vermeld vacaturenummer 2019.431.

 

Bij indiensttreding doen wij een aanvraag voor een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij de gemeente waar je ingeschreven staat. Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. De VOG moet binnen 2 maanden na je eerste werkdag in ons bezit zijn.

 

Solliciteer op deze functie