Nieuwe junior adviseur Bente ter Haar

Bente ter Haar (24) gaat aan de slag als junior adviseur. Ze heeft een achtergrond in gezondheidswetenschappen en behaalde recentelijk haar master in beleid, management en innovatie van de zorg aan de Universiteit van Maastricht.
Nieuwe junior adviseur Bente ter Haar

Met haar academische achtergrond legde Bente een stevige basis voor een carrière in de gezondheidszorg. Haar afstudeerproject concentreerde zich op de verwijsproblematiek binnen een regionaal ziekenhuis en de regionale samenwerkingen. Bente: “Dat deed me doen realiseren dat ik graag een bijdrage lever aan samenwerkingsverbanden binnen de zorg.” Als junior adviseur gaat Bente zich onder andere bezighouden met de ontwikkelingen op het gebied van het ROAZ- beeld en -plan

 

“Ik geloof sterk in de missie van NAZB dat we samen een stevig netwerk vormen. Ik ben vastbesloten om mijn enthousiasme, vaardigheden en kennis daarvoor in te zetten.” Ze kijkt ernaar uit zichzelf verder te ontwikkelen binnen NAZB en samen met haar collega’s te kunnen bijdragen aan toekomstbestendige acute zorg.