Vacatures Adviseur NAZB

Netwerk Acute Zorg Brabant heeft voor de domeinen Acute Zorg en Crisisbeheersing & Opleiden, Trainen en Oefenen (OTO) per direct vacatures voor de functie van adviseur (24-36 uur per week).
Vacatures Adviseur NAZB

Jouw uitdaging

De acute zorg staat voor grote uitdagingen. Met een toenemende zorgvraag en personeelstekorten zal in de toekomst ‘meer met minder’ moeten. Regionale ketensamenwerking wordt steeds essentiëler om de kwaliteit, beschikbaarheid en zorgcontinuïteit te borgen. De ketenpartners zoals meldkamers, ambulancediensten, huisartsenzorg, ziekenhuizen, ggz-instellingen en verslavingszorg met een crisisfunctie en verloskundige kringen werken hiervoor samen in het Regionaal Overleg Acute Zorgketen (ROAZ).

 

Drie beleidsdomeinen staan centraal: Traumazorg, Acute Zorg en Crisisbeheersing & Opleiden, Trainen en Oefenen (OTO). Netwerk Acute Zorg Brabant (NAZB) ondersteunt ROAZ Brabant en verbindt de zorgorganisaties in de acute zorgketen in Noord-Brabant. NAZB speelt tevens een belangrijke rol in de regionale samenwerking tijdens crisissituaties die de acute zorgketen raken. Je bouwt mee aan een sterk netwerk binnen de regio.

 

Als adviseur:

 • Coördineer je focusgroepen, kennisplatforms en andere overlegorganen.
 • Onderhoud je contacten met de verschillende ketenpartners en bereid je het netwerk doorlopend uit.
 • Stel je beleidsnotities, verslagen, projectplannen en (jaar)activiteitenplannen op.
 • Draag je actief bij aan de inhoud, coördinatie en uitvoer van bovenstaande notities en plannen.
 • Verzorg je externe, formele correspondentie namens het netwerk.
 • Organiseer je netwerk- en themabijeenkomsten om kennisdeling voor de zorgketenpartners mogelijk te maken.

 

Jouw werkomgeving

NAZB draagt eraan bij dat de ketenpartners elkaar kennen en beter en intensiever samenwerken. Naast het Regionaal Overleg Acute Zorgketen (ROAZ) ondersteunt NAZB het netwerk met diverse cursussen en scholingen op het gebied van crisisbeheersing, wetenschappelijk onderzoek en de coördinatie van traumaregistratie.  


NAZB is een van de elf acute zorgnetwerken van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ). Het team van NAZB bestaat nu uit zestien medewerkers en vijf medisch coördinatoren. NAZB is verbonden aan het ETZ, het traumacentrum voor de regio Brabant. De traumacentra hebben, conform wetgeving (Wkkgz), de regierol voor het initiëren van het ROAZ. ETZ Elisabeth is de uitvalsbasis, maar je hebt vaak overleg bij de ketenpartners uit het netwerk, met collega’s van het landelijke bureau en andere acute zorgnetwerken. Gezien de agenda’s van ketenpartners, vindt overleg ook in de avond plaats. 

 

Jouw profiel

 • Je beschikt over hbo of academisch werk- en denkniveau en een relevante opleiding op dat niveau. 
 • Je hebt kennis van en ervaring met projectmanagement en gezondheidszorg bij voorkeur op het gebied van acute zorg.
 • Voor het domein Crisisbeheersing & OTO is een pre: kennis en ervaring van integrale veiligheidskunde/bedrijfscontinuïteit management en/of elektronische leeromgeving.
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Daarbij ben je diplomatiek en heb je gevoel voor verhoudingen binnen en tussen verschillende organisaties. 
 • Je bent pro-actief, een enthousiaste verbinder en flexibel, ook qua werktijden. 
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

 

Ons aanbod

Wij bieden een contract voor de duur van 1 jaar met de intentie tot verlenging. Wij bieden ruime gelegenheid tot extra (bij)scholing, verdieping en verbreding. Werken bij ETZ betekent werken in een omgeving waar ontwikkeling en vitaliteit worden gestimuleerd. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring (FWG 55 of 60). Het bruto maandsalaris voor deze functie bedraagt maximaal €4.391,- bij FWG 55 en maximaal €4.964,- bij FWG 60, bij een volledige werkweek van 36 uur. Veel aantrekkelijke extra arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag, meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met onder andere een fietsenplan. 


Informatie en sollicitatie

Neem voor meer informatie contact op met Patricia van Roessel adviseur NAZB of Christine Schepel, manager NAZB, via (013) 221 23 32. 

CV en motivatiebrief kunnen, onder vermelding van vacaturenummer 2022.518 vóór 23 januari 2023 worden verstuurd aan de afdeling personeelsadministratie via het online sollicitatieformulier.

 

Bij indiensttreding doen wij een aanvraag voor een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij de gemeente waar je ingeschreven staat. Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. De VOG moet binnen 2 maanden na je eerste werkdag in ons bezit zijn.

 

Solliciteer nu