Trauma TopZorg symposium: 17 januari

Trauma TopZorg organiseert op donderdag 17 januari 2019 van 17.30 tot 20.30 uur het symposium: 'Van onderzoek naar patiënt: wordt het beter?' Het symposium vindt plaats in het ETZ Elisabeth (Hilvarenbeekseweg 60, Tilburg).
Trauma TopZorg symposium: 17 januari

Na bijna vier jaar onderzoek in het kader van Experiment Trauma TopZorg is het tijd om de balans op te maken. Welke onderzoeksbevindingen hebben implicaties voor de gezondheidszorg? Is de klinische zorg veranderd? En zo ja, wat merkt de patiënt hier dan van? Deze vragen worden tijdens het symposium beantwoord middels een gevarieerd programma waarbij diverse TopZorg-projecten aan bod komen. 
Dit symposium is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de zorg van traumapatiënten.  De toegang is gratis en voor een broodje wordt gezorgd.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via www.etz.nl/traumatopzorg. Accreditatie is aangevraagd bij de ABAN, NAPA, Verpleegkundig Specialisten Register en het Kwaliteitsregister V&V. Voor meer informatie, neem contact op met het secretariaat: (013) 221 23 32.

 

Bekijk het programma