“Samenwerking met Brabantse ziekenhuizen verliep altijd soepel”

Walter van den Berkmortel, coördinator traumaregistratie, neemt afscheid van NAZB. Walter start halverwege april als Functioneel beheerder HiX bij het Catharina ziekenhuis in Eindhoven.
“Samenwerking met Brabantse ziekenhuizen verliep altijd soepel”

“Ik heb in een korte tijd een aantal mooie dingen voor NAZB mogen oppakken”, zegt Walter. Als voorbeeld noemt hij de twee factsheets die hij heeft ontwikkeld: Verkeersslachtsoffers 2016 en Traumapatiënten 2017. Walter is in zijn jaar werkzaam bij NAZB gestructureerd te werk gegaan. Zo zorgde hij dat de cijfers voor traumaregistratie 2018 ruim op tijd aangeleverd werden bij het Landelijk Netwerk Acute Zorg. Daarnaast hielp hij een aantal Brabantse ziekenhuizen bij de implementatie van cijfers voor de traumaregistratie in de nieuwe elektronische patiëntendossiers. Ook werkte hij mee aan het up-to-date maken van de landelijke LTR Datadictionary, het handboek van de verplichte data voor de traumaregistratie.

 

Walter: “De samenwerking met de Brabantse ziekenhuizen verliep heel soepel. Collega’s uit de regio zijn altijd bereid om mee te werken en te denken om de traumaregistratie te verbeteren. Ik kijk positief terug op mijn werkzaamheden bij NAZB."