Nieuwe adviseur acute zorg stelt zich voor

Welkom nieuwe collega! Thomas Scheepers (28) werkt sinds kort als adviseur acute zorg bij NAZB.
Nieuwe adviseur acute zorg stelt zich voor

Thomas neemt het stokje over van adviseur Nicky Neequaye. Hij gaat aan de slag binnen de verschillende domeinen acute zorg, crisisbeheersing en OTO en trauma. Daarnaast is Thomas het aanspreekpunt en kartrekker voor het project Landelijk Platform Zorgcoördinatie (LPZ). Ook houdt hij zich bezig met de doorontwikkeling van de Patiënt Journey app binnen het ETZ. 

 

Thomas heeft met zijn bachelor Biomedische Wetenschappen en dubbele masters Global Health en Healthcare policy, innovation & management aan de Universiteit Maastricht een achtergrond binnen de gezondheidszorg. “Ik heb een grote passie voor de gezondheidszorg en wil graag doorgroeien in deze sector. Het geeft me het gevoel dat ik echt iets kan bijdragen.”

 

Thomas doorloopt momenteel een traineeship van High Select bij diverse opdrachtgevers, waarbij NAZB zijn laatste opdracht is. De afgelopen periode heeft hij onder andere gewerkt als informatieanalist, projectleider en coördinerend adviseur. “Ik krijg energie van het schakelen met mensen, als team samen te werken en verbinding te creëren." Thomas is daarom enthousiast dat hij is gestart als adviseur acute zorg.

 

“Ik kijk er enorm naar uit om de ketenpartners binnen NAZB te leren kennen, de samenwerking te versterken, nieuwe bruggen te bouwen en om gezamenlijk relevante uitdagingen aan te gaan. Verder wil ik mijn professionele vaardigheden ontplooien en meer leren over de acute zorg.”