'Je leert van verschillen'

Welkom nieuwe collega! Bachtiar Burhani is neurochirurg in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) en werkt sinds kort als medisch coördinator bij NAZB. Hij neemt daarmee het stokje over van neurochirurg Hilko Ardon.
'Je leert van verschillen'

Bachtiar volbracht zijn basisartsdiploma in Afghanistan, waarna hij zich specialiseerde tot neurochirurg in het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam. Zijn superspecialisatie is het opereren van een aneurysma in het hoofd. Bachtiar heeft zin om aan de slag te gaan: “Mijn voorgangers hebben veel werk verzet. Ik hoop dat we door samen te werken nog meer de verbinding opzoeken. Bijvoorbeeld door contact leggen met Defensie; vliegbasis Gilze-Rijen ligt op een steenworp afstand.

 

Er is op het gebied van de acute zorg nog zoveel meer mogelijk. Omdat het ETZ een centrumfunctie heeft, werk ik als neurochirurg ook in andere ziekenhuizen. Daar draai ik poli en voer ik laagcomplexe operaties uit. De samenwerking met omliggende regioziekenhuizen zorgt voor korte lijnen en meer begrip. Ik zeg altijd: je leert van verschillen.”

 

Bereik Bachtiar via secretariaat@nazb.nl of 013 221 23 32