'Ik krijg energie van vernieuwing en samenwerking'

Marloes Vos (27) werkt sinds kort als adviseur acute zorg bij NAZB.
'Ik krijg energie van vernieuwing en samenwerking'

Marloes heeft een achtergrond in Organisatiewetenschappen en Bedrijfskunde. “Daarmee hoop ik de keten van acute zorgpartners te kunnen versterken om zo de acute zorg te verbeteren. Ik vind het belangrijk om werk te verrichten dat ertoe doet en een bijdrage te leveren aan de maatschappij.”

 

Rijkswaterstaat

Dat is ook de reden waarom ze eerder werkzaam was bij de Rijksoverheid. “Als adviseur bij Rijkswaterstaat heb ik ervaren hoe het is om te werken voor Nederland en leerde ik veel op het gebied van bedrijfsvoering. Zo heb ik als opleidingscoördinator en projectleider diverse interne projecten gedraaid.”

 

Verbinding

Bij NAZB heeft Marloes de ambitie om de verbinding tussen de ketenpartners te verbeteren en het netwerk te laten groeien. “Ik krijg energie van vernieuwing en samenwerking. Ik kijk ernaar uit om de organisaties binnen het netwerk te leren kennen, nieuwe contacten te leggen en gezamenlijk initiatieven verder te ontwikkelen.”

 

Zorg is dynamisch

Marloes ziet de zorg als een interessante sector met ruimte voor ontwikkeling. “De acute zorg is nieuw voor mij. Ik denk dat het een dynamische omgeving is waar mensen werken met veel passie. Ik laat me de komende tijd inspireren en verwonderen.”

 

IC regio Zuidwest-Nederland

Marloes gaat onder andere aan de slag voor IC regio Zuidwest-Nederland. Daarnaast gaat ze haar bijdrage leveren aan de bestaande focusgroepen.