“Dataset traumaregistratie biedt kansen”

Welkom nieuwe collega! Nanne Jansen (27) is coördinator traumaregistratie bij NAZB.
“Dataset traumaregistratie biedt kansen”

Nanne is een onderzoeker met een epidemiologische achtergrond. Ze is begin dit jaar gepromoveerd op een onderzoek naar bloeddrukdeterminanten op kinderleeftijd. Ook deed ze een paar maanden onderzoek in Indonesië. Daarnaast heeft Nanne werkervaring opgedaan als projectcoördinator in een gezondheidsproject met diverse partijen.

 

Naast de coördinatie van de traumaregistratie krijgt Nanne ook dossiers in haar portefeuille op het gebied van acute zorg. “De dynamische setting die hoort bij een coördinatie traumaregistratie spreekt me aan. Enerzijds kan ik hier mijn affiniteit met data inzetten, anderzijds ben ik een verbinder en vind ik het fijn om samen met andere disciplines aan oplossingen te werken.”

 

Nanne ziet veel kansen bij NAZB. “De traumaregistratie biedt als dataset veel informatie waarmee je in de praktijk daadwerkelijk iets kan bereiken. Met onderzoek op basis van deze data kunnen we mogelijk iets verbeteren in de zorg voor de acute patiënt. Ik zie ernaar uit om mij daar samen met zorgverleners en andere collega’s uit het netwerk sterk voor te maken.”