Dashboard regio Brabant COVID-19 bevat nog meer data

Sinds oktober deelt NAZB dagelijks de meest actuele cijfers van de coronapandemie in het Dashboard COVID-19 regio Brabant. Daar zijn nu de cijfers van de medisch specialistische revalidatiecentra aan toegevoegd.
Dashboard regio Brabant COVID-19 bevat nog meer data

Het Dashboard COVID-19 regio Brabant biedt een overzicht van het aantal nieuwe opnames (positief en verdacht), het aantal patiënten op de verpleegafdelingen en op de afdelingen Intensive Care. Ook wordt het aantal patiënten dat is ontslagen, overgeplaatst en overleden in het Dashboard opgenomen. Het gaat om de data van de tien Brabantse ziekenhuizen, plus SJG Weert. De cijfers kunnen worden gefilterd per Brabantse Veiligheidsregio en worden dagelijks om 12.30 uur bijgewerkt. Daarnaast staan de data van vier Brabantse huisartsenposten (HAP) in het Dashboard. Hier vind je cijfers terug van het aantal telefonische en fysieke consulten en aantal visites (weekcijfers). Deze data worden wekelijks op maandag om 17.30 uur bijgewerkt.

 

Revalidatiezorg

Vanaf nu staan de data van twee medisch specialistische revalidatiecentra in het Corona Dashboard. De cijfers tonen het aantal patiënten die een ernstige COVID-19 infectie hebben doorgemaakt en naar aanleiding hiervan medisch specialistische revalidatie nodig hebben. Het betreft het aantal patiënten dat op één dag van de week is gerapporteerd. Deze data worden wekelijks op dinsdag om 12.30 uur bijgewerkt.

 

Ga naar het Dashboard

 

Vragen?

Neem contact op met ROAZ-woordvoerder Wim Pleunis, 06 - 5182 7837.