Adviseur crisisbeheersing stelt zich voor

Welkom nieuwe collega! Rob van den Bergh is sinds kort adviseur crisisbeheersing & OTO bij NAZB.
Adviseur crisisbeheersing stelt zich voor

Rob startte zijn loopbaan bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid binnen de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Na het behalen van zijn diploma Integrale Veiligheidskunde was hij betrokken bij verschillende verbeterprojecten op het gebied van integrale veiligheidsvraagstukken binnen en buiten de ‘muren’. 

 

Rob besloot zijn horizon te verbreden in een andere sector; de gehandicaptenzorg. “Bij de organisatie waar ik werkte, was het crisisbeleid nogal verouderd. Samen met mijn collega’s actualiseerden we de normen van het kwaliteitskader crisisbeheersing en opleiden, trainen, oefenen. In die periode behaalde ik ook mijn diploma voor de Post-HBO registeropleiding crisisbeheersingsexpert”, zegt Rob trots. Hij vindt de crisiskant geweldig interessante materie en wil zich meer in dit vakgebied specialiseren. De kans om voor het netwerk te werken, greep hij dan ook met beide handen aan.

 

Rob is innovatief ingesteld. Hij kijkt ernaar uit om samen met ketenpartners op onderzoek te gaan naar de wensen en knelpunten die er bestaan op het gebied van opleiden, trainen en oefenen. “Door de opleidingen en trainingen voor onze ketenpartners nog verder te verbeteren, sluiten we beter aan op de ‘leer’ behoeftes van deze tijd.”