Dagsymposium over vergrijzing in de zorg

17 september 2018

Het jaarlijkse dagsymposium van de Werkgroep Educatieve Symposa (WES) regio Zuid staat dit jaar in het teken van vijftig jaren vergrijzing in de zorg. Het symposium vindt plaats op 22 november 2018 bij Cultureel centrum Jan van Besouw (Thomas van Diessenstraat 1 in Goirle).


Dagsymposium over vergrijzing in de zorg

Zorgverleners zijn dagelijks bezig met één belangrijk doel; de beste zorg voor de patiënt. De oudere mens is een groeiende patiëntencategorie. Welke uitdagingen komen we tegen in onze zorg? Wat maakt ouderen anders in de breedste zin van het woord? Tot hoe ver moeten we gaan? Wat is nog menswaardig?

 

Behalve de vergrijzing van de patiëntenpopulatie komt óók de vergrijzing van de medisch professional in de acute zorg aan bod. Teams zijn een bonte verzameling van meerdere generaties met een verscheidenheid aan ervaring, opleiding, waarden en normen. Wat doet dat met ons? Tijdens het symposium krijgt u hierover meer informatie.

 

Doelgroep

Verpleegkundigen werkzaam in de acute zorgketen en andere zorgprofessionals met een beroepsmatige interesse in het onderwerp.

 

Kosten

De toegangsprijs bedraagt € 65,-. Koffie, thee, lunch en een afsluitende borrel zijn inbegrepen. 


Inschrijving

Via de website: www.wesregiozuid.nl

 


Ga terug naar het nieuwsoverzicht.
Print