Vacature senior projectleider

30 juli 2018

We zoeken een nieuwe collega! Solliciteer op de functie van senior projectleider voor het project "Samen beslissen in de traumazorg - transparant en efficiënt".


Vacature senior projectleider

Voor het project “Samen beslissen in de traumazorg - transparant en efficiënt” hebben wij per direct een vacature voor:

 

Senior projectleider (32-36 uur)

Jouw uitdaging

In de Brabantse traumazorg wordt middels de traumaregistratie en de Brabant Injury Outcome Surveillance (BIOS) veel uitkomstinformatie verzameld. Jij zal in dit project patiënten, artsen, onderzoekers en ICT-ers samen brengen om deze informatie te vertalen naar een online keuzehulp. Daarnaast zul je verder bouwen aan de reeds in gang gezette ontwikkeling van Computer Adaptief Testen (CATs) en zorgen dat deze informatie vervolgens omgezet wordt naar bruikbare en begrijpelijke informatie ter ondersteuning van het gesprek tussen zorgverlener en patiënt. Hiervoor zul je naast reeds genoemde partijen ook nauw samen werken met de Dutch Flemish Promis group en EPD leveranciers. Tot slot ben je de spil in het ontwikkelen van trainingen en communicatiemiddelen voor het samen beslis traject, voor patiënt en zorgverlener. Het project rol je uit in het ETZ, vijf regioziekenhuizen en Libra revalidatiecentrum.

 

Jouw werkomgeving

Je voert je werkzaamheden uit vanuit het traumacentrum ETZ in samenwerking met Netwerk Acute Zorg Brabant (NAZB) en de deelnemende organisaties. Je werkt nauw samen met het Trauma TopZorg onderzoeksteam van de Brabant Injury Outcome Surveillance (BIOS) waar onderzoek wordt gedaan naar (het meten van) gezondheid en herstel na een ongeval.

 

Jouw profiel

 • Je bent een academicus met passie voor en ervaring in de gezondheidszorg.
 • Je hebt ervaring met het trekken van complexe ICT- en/of andere implementatieprojecten.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een verbinder en een groot organisatietalent.
 • Je hebt doorzettingsvermogen en overtuigingskracht.
 • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een hands-on mentaliteit.
 • Je bent gedreven, flexibel en enthousiast.

 

Ons aanbod

 • De functie loopt tot 31 augustus 2020, waarbij gestart zal worden met een contract voor de duur van 6 maanden met uitzicht op verlenging tot genoemde datum.
 • Wij bieden ruime gelegenheid tot extra (bij)scholing, verdieping en verbreding. Werken bij ETZ betekent werken in een omgeving waar ontwikkeling en vitaliteit worden gestimuleerd.
 • Salaris volgens een functie-indeling in FWG 60 . Het bruto maandsalaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.466,- bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Veel aantrekkelijke extra arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag, collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen, tegemoetkoming reiskosten, meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met onder andere een uitgebreid fietsenplan en eigen kinderdagverblijf.

 

Informatie en sollicitatie

Neem voor meer informatie contact op met Mariska de Jongh, klinische epidemioloog en projectleider Brabant Injury Outcome Surveillance 013 221 29 22 of Koen Lansink, traumachirurg ETZ en medisch coördinator NAZB, 013 221 23 32. CV en motivatiebrief kunnen, onder vermelding van vacaturenummer sd/2018.216, voor 9 augustus 2018 worden verstuurd aan mevrouw S. Drubbel, medewerker Personeelsbeheer via het online sollicitatieformulier.

 

Bij indiensttreding doen wij een aavraag voor een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij de gemeente waar je ingeschreven staat. Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. De VOG moet binnen 2 maanden na je eerste werkdag in ons bezit zijn.


Ga terug naar het nieuwsoverzicht.
Print