Uitnodiging Congres Opgeschaalde Zorg 2018

26 februari 2018

Het Landelijk Netwerk Acute Zorg organiseert op 13 april het congres Opgeschaalde Zorg in het Compagnietheater in Amsterdam. U bent van harte uitgenodigd.


Uitnodiging Congres Opgeschaalde Zorg 2018

Het aangrijpende verhaal van Dr. Gary Parrish, medisch directeur van de spoedeisende hulp in het Orlando Health Centre in Florida over de shooting op een LBGT-nachtclub in 2016. Of het herkenbare relaas van Marcel van der Auwerda, hoofd Urgente zorg in België over de terroristische aanslag, op vliegveld Zaventem: ‘We hadden begin van die maand een plan gemaakt waarvan we dachten dat we het nooit zouden gebruiken. Drie weken later wisten we dat het plan werkte’.

 

Twee voorbeelden van de bijzondere cases tijdens het congres Opgeschaalde Zorg in december 2016. Cases die de aanwezigen raakten. Een terroristische (bom)aanslag, shooting, infectie-uitbraak of cyber crimes kunnen tenslotte ook ons land treffen.

 

De organisatie heeft inmiddels een aantal sprekers met een interessante ervaring bereid gevonden hun verhaal te delen op het congres. Dagvoorzitter is Tom van ’t Hek. Op de website Congres Opgeschaalde Zorg 2018 vindt u de meest actuele informatie.

 

Aanmelden

Via de website Congres Opgeschaalde Zorg 2018 kunt u zich aanmelden voor het congres. Deelname aan dit bijzondere congres is kosteloos voor medewerkers van ziekenhuizen, huisartsen(posten), ambulancediensten, GGD en GHOR.

 

Als u niet tot de primaire doelgroep behoort, kunt u zich toch aanmelden. U betaalt dan de toegangsprijs van € 150,–. Echter, wanneer meer aanmeldingen binnenkomen dan er beschikbare plekken zijn,  behoudt de organisatie het recht voor de inschrijving in te trekken. Gemaakte kosten worden dan uiteraard gerestitueerd.


Ga terug naar het nieuwsoverzicht.
Print