Advies en coaching

Voor professionals

Als professional ben je gericht op het borgen van de zorgcontinuïteit tijdens bijzondere omstandigheden. Het kan goed zijn dat je hierover vragen hebt. Of dat je behoefte hebt aan specifiek advies met betrekking tot jouw rol tijdens een crisis. Weet dan dat je er niet alleen voor staat! De Regionale Ondersteuningsgroep Zorgcontinuïteit helpt je graag bij het verbeteren van je crisisbeheersingsprocessen.

Je hoeft geen crisisprofessional te zijn om advies en ondersteuning te vragen aan de Regionale Ondersteuningsgroep Zorgcontinuïteit (ROZ) Iedereen die vragen heeft over crisisbeheersing en zorgcontinuïteit kan bij de ROZ terecht.
Misschien heb je vragen over de implementatie van bedrijfscontinuïteitsmanagement binnen jouw afdeling. Of je wilt graag advies over te nemen maatregelen die ICT-uitval kunnen voorkomen. Of je wilt jouw zorgproces crisisbestendig maken. Welke vraag je ook hebt, schroom niet om ze stellen! Ook als je specifiek advies wilt of graag gecoacht wilt worden, ben je bij de ROZ aan het goede adres.


Neem voor alle vragen, advies- en coachingstrajecten contact op met je eigen adviseur crisisbeheersing, adviseur integrale veiligheid of OTO-coördinator. Die legt je vraag vervolgens voor aan bureau NAZB. Bureau NAZB fungeert als frontoffice voor de ROZ. Een van NAZB-adviseurs neemt contact met je op om je aanvraag verder door te spreken. Vervolgens schakelt hij als ‘kennismakelaar’ de juiste regionale ondersteuning in.


Het grote voordeel van de Regionale Ondersteunings-groep Zorgcontinuïteit is dat je een-op-een ondersteuning en advies krijgt van crisisprofessionals die werkzaam zijn bij Brabantse zorginstellingen, GHOR en bureau NAZB. Zij weten als geen ander waar jij mee te maken hebt en welke knelpunten jij ervaart. De ROZ levert niet alleen ondersteuning bij vragen over crisisbeheersing en OTO vanuit BCM-perspectief (ontwikkellijn 1), maar ook bij vragen over effectieve ketensamenwerking (ontwikkellijn 2).

 

ROZ-adviseur

Door een ROZ-adviseur in te schakelen bereik je duurzaam resultaat. Hij leert je namelijk zelf de regie te nemen en begeleid je onvoorwaardelijk naar de door jou zelf geformuleerde eindstreep. Zodat je daarna zelf in staat bent de crisis-beheersing en OTO binnen je zorginstelling te verbeteren.

 

Doelgroep

Iedereen die vragen heeft over crisisbeheersing en zorgcontinuïteit kan bij de ROZ terecht, via zijn eigen adviseur crisisbeheersing, adviseur integrale veiligheid of OTO-coördinator.


Professionele begeleiding

De ondersteuning bij kwaliteitstrajecten voor crisisbeheersing en OTO wordt geleverd door deskundige en enthousiaste zorgprofessionals uit de regionale ondersteuningsgroep zorgcontinuïteit (ROZ), bestaande uit Brabantse zorginstellingen, GHOR en Bureau NAZB. Mocht het nodig zijn, dan kan bureau NAZB een aantal externe adviseurs inschakelen.

 

Aanmelden

Neem eerst contact op met je eigen adviseur crisisbeheersing. Een adviseur van NAZB neemt daarna contact met je op.